A KFC egy igen érdekes akcióval állt elő a napokban, aminek elsősorban azok örülhetnek majd, akik elfelejtették előző este töltőre dugni a mobiljukat. A gyorséttermekben ugyanis egy olyan menüt is lehet mostantól rendelni, amit a fogyasztó nem csak saját, de telefonja (energia)éhségét is tudja csillapítani.

A Watt a Box nevű menü ugyanis egy speciális dobozban érkezik, amibe a csibefalatok, szendvicsek és krumpli mellé egy akkumulátort is beleraktak. Ez utóbbit aztán a mellékelt kábellel a telefonhoz kötve utóbbi automatikusan elkezd töltődni.

A Watt-a-Box dobozban a finomságok mellett egy mobiltöltőt is kap a vásárlóA Watt-a-Box dobozban a finomságok mellett egy mobiltöltőt is kap a vásárló

A szerkezet Android-ok és iPhone-ok energiapótlására egyaránt használható, ugyanis microUSB és Lightning-kábelt egyaránt mellékel a dobozhoz a falatozó. Mindezért ráadásul csak 620 forintot kér, ami igazán nem mondható soknak.

Az egyetlen rossz hír, hogy az akció egy promóciós ajánlat, ami csak egyes indiai nagyvárosok kiemelt KFC-éttermeiben érhető el - és azokban is csak korlátos ideig.

Ugyanakkor a magyarok is reménykedhetnek, hogy egyszer egy hasonló ajánlat majd nálunk is megjelenik, mert a KFC rendszeresen szervez a világ különböző tájain hasonló promóciókat. Tavaly például a németek egy mobilos billentyűzetként is használható alátétet kaptak tálcájukban, míg a kanadaiaknál egy fotónyomtatót épített csirkés kosarába az étteremlánc.