Bár a Grand Theft Auto legutolsó, ötös részével máig rendkívül sokan játszanak, a rajongók legtöbbje már szívesen látná a széria egy újabb folytatását. Most úgy tűnik, hogy ezt napokon belül megkaphatják - a Rockstar állítólag ugyanis már ezen a héten, szerdán le fogja lelpezni a GTA 6-ot.

Legalábbis így tudják a céghez közeli források, akik szerint a Sony szerdai tájékoztatóján kerülhet bejelentésre a az új játék. Ezen egyébként a japán gyártó maga a PlayStation 4 Neo-t fogja bemutatni, de a jelek szerint a cég néhány kiemelt partnere is részt vesz majd azon, a konzolra készülő új játékával.

Az új játék főhőse ezúttal egy női karakter lehet majdAz új játék főhőse ezúttal egy női karakter lehet majd

Ha ez így lesz, akkor is több mint valószínű, hogy egy ideig még várni kell majd a Grand Theft Auto következő részének megjelenésére. Erre ugyanis reálisan csak 2018 elején lehet majd számítani.

A Grandt Theft Auto 6 legfontosabb újítása egyébként vélhetően a virtuális valóságok teljes mértékű támogatása, illetve a kifejezetten azokra történő tervezés, valamint az lehet majd, hogy a főhős ezúttal nem egy - vagy több - férfi, hanem egy női karakter lesz.