Bár a Google hivatalosan csak mintegy két hét múlva, október 4-én fogja leleplezni őket, mi már most be tudjuk mutatni a cég következő generációs telefonjait, beszélő asszisztensét és laptopját is. Egy óriási szivárgásnak köszönhetően ugyanis kikerült szinte minden műszaki információ, egy rakás kép, sőt, árazi infó is a Google Pixel 2-kről, a Google Home Mini-ről és a PixelBook nevű új Chomrebook-ról is.

Ezek esetében rendre a Google új generációs okostelefonjairól, a nappaliban elhelyezhető hangosasszisztenséről, valamint laptopjáról van szó, amiket mind a jövő hónapban fog a cég bejelenteni és piacra dobni. A Pixel-ekről már korábban is lehetett ezt azt tudni, most azonban kiszivárgott a készülékek megjelenése és opciói is.

Google Pixel 2Google Pixel 2

Ezek szerint a HTC által gyártott "sima" Pixel 2 három színben (kék, fekete, fehér) érkezik majd és 64, valamint 128 GB-os háttértárral lehet majd megvenni 649, illetve 749 dollárért. A nagyobb, az LG által gyártott Pixel 2 XL ezzel szemben fekete, fehér és fekete-fehér színekben lesz rendelhető, 4 GB RAM lesz benne a Snapdragon 835 mellett és 849 dollárról indul majd.

Google Home MiniGoogle Home Mini

Ezekhez az eszközökhöz képest filléres lesz a Google új Home Mini "kavicsa", ami a cég által korábban bemutatott Google Home doboz egy kisebb változata lesz majd. A hanggal vezérelhető és beszélni is képes kütyüt ugyanis már 49 dollárért meg lehet majd venni, fekete, szürke, illetve vöröses (korall) színben is.

Google PixelBookGoogle PixelBook

A harmadik eszköz, a Google legújabb Chromebook-ja lesz. A Google Pixelbook különlegessége az lesz, hogy kijelzőjét teljesen körbe lehet majd fordítani rajta. A hordozható gép 128-512 GB háttértárral, valamint 1200-1750 dolláros árcímkével fog jönni, de plusz 99 dollárért egy stylust is lehet majd hozzá vásárolni.

Google Daydream refreshGoogle Daydream refresh

A Google a fentieken túl Daydream nevű VR szemüvegének is be fogja mutatni egy frissített változatát, aminek - vélhetően nem túl jelentős - újdonságai azonban ezen a ponton még nem ismertek.