A kedvező áru csomagokról ismert Humble Bundle az elkövetkező két hétben a Rockstar kiadó játékait fogja rendkívül olcsón adni. Ezek között ott van az összes Max Payne játék, egy rakás Grand Theft Auto, valamint pár másik cím is, amiket most szinte fillérekért (egy-két száz forintért) lehet megvenni.

A korábbi szokásnak megfelelően három csomag van, amik közül a legelsőhöz már 1 dollárért (250 forintért) hozzá lehet jutni. Ezért cserébe a GTA III-at, a GTA: Vice City-t, valamint a Max Payne első részét és a Manhunt-ot kapjuk meg.

A második csomagra kb. 10 dollártól lehet befizetni, és ezért a fenti játékokon kívül a GTA: San Andreas, a Max Payne 2, valamint az L.A. Noire és a Bully: Scholarship Edition lehet a miénk. Aki ugyanakkor 15 dollárt is hajlandó fizetni, az L.A. Noire DLC csomagját, a GTA IV-et, valamint a GTA: Episodes from Liberty City kiegészítőcsomagot és a Max Payne 3 licenckulcsát is megkapja.

Akárcsak a korábbi esetekben, a kifizetett összeg egy részét jótékony célokra is fel lehet ajánlani - így még érdemesebb lehet a játékokat most megvenni.