Az eredetileg The Big Bang Theory-nak (TBBT) hívott, magyarul azonban Agymenők néven futó sorozat rajongói a szériában hamarosan egy újabb, a való világból származó hírességet láthatnak majd viszont. A Hollywood Report ugyanis úgy tudja, hogy a Microsoft alapítója, Bill Gates is szerepelni fog a 11. évad egyik soron következő epizódjában.

Gates felbukkanásáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy állítólag Penny-hez fog vendégségbe érkezni - és, hogy persze a csapat kocka tagjai, amikor tudomást szereznek erről, mindent elkövetnek majd, hogy találkozhassanak vele. Az ugyanakkor nem egyértelmű, hogy a milliárdos alapítót mennyi időt lehet majd a képernyőn látni, illetve lesz -e jelentősebb szerepe is az egyébként még március során adásba kerülő epizód sztorivonalában.

Bill Gates többek között Elon Musk és Steve Wozniak nyomdokaiba lép majd megjelenésével a sorozatbanBill Gates többek között Elon Musk és Steve Wozniak nyomdokaiba lép majd megjelenésével a sorozatban

Gates mindenesetre nem az első, elsősorban a technológiai iparból ismert híresség, aki ún. cameoszerepet kap a sorozatban. A TBBT-ben ugyanis korábban Steve Wozniak, az Apple alapítója, és Elon Musk, a Tesla vezetője is felbukkantak már egy-egy epizód erejéig.