Bár a rajongók már nyilván a Grand Theft Auto V közel 5 évvel ezelőtti kiadása óta találgatják, hogy a Rockstar mikor folytatja a nagysikerű játékszériát újabb darabbal, mindeddig nem igazán lehetett tudni erről semmit - és a GTA V-höz, illetve a GTA Online-hoz kiadott különböző frissítés- és bővítéscsomagoknak köszönhetően sokakban talán már az is felmerült, hogy már nem is lesz újabb GTA játék. A napokban azonban végre napvilágot látott az első infó a GTA VI-tal kapcsolatban.

Egy YouTube-csatornának ugyanis állítólag sikerült megtudnia, hogy a Rockstar "Project Americas" néven bizony már dolgozik a Grand Theft Auto sorozat következő darabján, aminek megjelenésére ugyanakkor még egy keveset várni kell majd. A forrás szerint ugyanis jelenleg a kiadó 2021-2022 környékére tervezi csak a GTA VI publikálását, ami legalább 3-4 év további várakozást jelent a rajongók számára mostantól.

A játékról ezen kívül annyit lehet tudni, hogy az "Americas" nevet onnan kapja, hogy Észak- és Dél-Amerikában is lehet majd játszani benne. Az egyes távolabbi helyszínek között a játékosok repülőkkel utazhatnak majd, míg az autókat és motorokat nyilván elsősorban a városokon belüli közlekedésre tudják majd használni.

Az információkat természetesen érdemes fenntartással kezelni, hiszen nem hivatalosak, illetve olyan távoli időpontot jelölnek meg a kiadásra, ami a körülmények folytán még akkor is simán változhat, ha amúgy a forrás teljesen hiteles és valós információt közölt.