A napokban a GTA Online felhasználói közül minden bizonnyal sokan nagyon megörültek meg egy üzenetnek, ami elkezdett megjelenni nekik a játék használata során. Előbbi szerint ugyanis a Rockstar hamarosan kiadja a GTA VI-ot, a széria folytatását - annyira, hogy már most elő is lehet rendelni azt.

Ugyanakkor mint kiderült, sajnos az üzenetek hamisítványok voltak. A játék kiadója, a Rockstar ugyanis közleményben tagadta, hogy tőle származtak volna, és arról tájékoztatta a csalódott felhasználókat, hogy a hamis üzeneteket csak egy meghekkelt mod jeleníti meg az azt korábban feltelepítő játékosok számára.

A hamis üzenet szerint már elő is lehet rendelni a GTA VI-ot (fotó: vDropz/Twitter)A hamis üzenet szerint már elő is lehet rendelni a GTA VI-ot (fotó: vDropz/Twitter)

A kiadó ugyanakkor arra vonatkozóan nem közölt információkat, hogy tesz -e lépéseket annak érdekében, hogy a hamis üzenetek megszűnjenek, vagy hogy a jövőben ilyeneket ne kaphassanak a gyanútlan felhasználók.

Bár a GTA V idén ősszel már ötödik életévét is betölti, jelenleg nincs hír arról, hogy megjelenés előtt állna a széria folytatása. A Rockstar ugyanis a GTA Online révén egy olyan platformot teremtett, ahol folyamatosan tud új tartalmat és kiegészítőket közzétenni a játék aktuális változatához - és mellesleg előbbi népszerűsége folytán sincs oka egyelőre egy újabb, különálló folytatás kiadására.