A Microsoft által a hónap közepén kiadott szokásos havi foltcsomag nem csak kijavított néhány hibát a Windows 10-ben, de legalább kettő újat is keletkeztetett a rendszerben. Ennek következtében bizonyos gépeken lehetetlenné vált az alapértelmezett alkalmazások társítása, és a filmekbe sem lehet a továbbiakban beletekerni a Media Player alkalmazással.

Ez derül ki a Microsoft által a KB4467708-hoz kapcsolódó tudásbázis-cikkhez a napokban hozzáfűzött kiegészítésekből, amikben Redmond a folt működésében eddig azonosított problémákat listázza. Ezek közül a társítási problémára Redmond pár napon belülre ígér javítást, de a médialejátszó hibáját vélhetően majd csak a decemberi foltnapon javítja majd legkorábban.

A mostaniak sorban a sokadik működési hibák, amiket a Microsoft a Windows 10-hez kiadott frissítéseiben csak jóval azok publikálása után azonosít. A cég korábban kénytelen volt a rendszer legújabb verzióját, az Októberi Frissítést visszavonni egy ilyen, de végzetes adatvesztést okozó probléma miatt, majd később az újrakiadott javításról is kiderült, hogy több hiba maradt benne - most pedig a részben ezeket javítani hivatott foltokban rejlő bugokra derült fény.