Bár a Samsung következő csúcsmobijáról, a Galaxy S10-ról már eddig is mutattunk képeket, ezek csak szintetikus renderek voltak, amiket a kiszivárgott specifikációk alapján készítettek. Most azonban úgy tűnik, hogy felbukkant az első valódi fotó a következő generációs szupermobilról - méghozzá egy furcsa helyről.

A Galaxy S10 egy tesztpéldányát ugyanis állítólag a koreai metrón sikerült lencsevégre kapni. Bár a fotó hitelességét nyilvánvalóan nem tudjuk ellenőrizni, de az egyértelmű, hogy a rajta látható készülék pontosan úgy néz ki, ahogy az a korábbi szivárgások is leírták, illetve megmutatták.

Az ott állítólag egy Samsung Galaxy S10Az ott állítólag egy Samsung Galaxy S10

Az jelenleg nem egyértelmű, hogy az állítólag három alapváltozatból a fotón pontosan melyik változat is látható. Ugyanis mindhárom készülék a Samsung új Infinity-O kijelzőjével érkezik, amik különlegessége, hogy a telefon gyakorlatilag teljes elejét elfoglalja, és a bele benyúló szenzorsziget helyett apró, kerek kivágások révén ad lehetőséget az előlapi kamerák és érzékelők számára arra, hogy "átlátássanak" rajta.

A kijelzőn csak két apró "lyuk" van (a telefon jobb felső sarka felé), az előlapi kameráknakA kijelzőn csak két apró "lyuk" van (a telefon jobb felső sarka felé), az előlapi kameráknak

A Galaxy S10-eket a Samsung várhatóan február 20-án fogja nyilvánosan is bemutatni.