Szomorú, de egyben szívderítő történet bontakozott ki a napokban az internet egyik legnépszerűbb vitafórumán, a Redditen. Utóbbi közösségének ugyanis a jelek szerint sikerült elérnie, hogy egy halálosan beteg Marvel rajongó már hónapokkal a hivatalos bemutató előtt megnézhesse a franchise következő, nagyon várt részét, a Bosszúállók: Végjáték-ot, ami a tavalyi Végtelen Háború amolyan második felét és lezárását képezi.

Bár az új film csak április végén kerül majd a mozikba, a mindössze 33 éves, de többszörös daganatos betegségtől szenvedő fiatalember vélhetően már az elkövetkező napokban vagy hetekben megnézheti azt. Ennek érdekében a Marvel anyacégét képező Disney ügynökei állítólag már kapcsolatba is léptek vele, hogy egyeztessék a részleteket.

A mostani egyébként nem az első alkalom, hogy egy stúdió felajánlja egy, halálosan beteg rajongó számára, hogy idő előtt levetíti részére valamelyik nagyon várt filmjét. Legutoljára egy Star Wars-fannak volt erre lehetősége, aki Az ébredő Erő-t nézhette meg jóval 2015 karácsonyi bemutatója előtt.