Bár a Samsung első generációs Fold mobilja a cég által kiadott addigi legdrágább készülék volt, a telefon második kiadása ennél jóval olcsóbb lesz. Legalábbis ez szivárgott ki a dél-koreai gyártóhoz közeli forrásokból, amik szerint a Galaxy Fold 2 jóval kedvezőbb árcímkével kerülhet majd a boltokba előjénél.

Azt, hogy ez pontosan mennyit jelent majd, a források nem árulták el. Így egyelőre csak azt lehet tudni, hogy a szerényebb árcímke részben annak lesz köszönhető, hogy a Samsung a Fold-nál is látott 512 GB-os mellett egy 256 GB-os változatot is kiad majd a Fold 2-ből. Az ugyanakkor, hogy ezen túl is lejjebb szállítja -e majd az új generációs készülékek árát a gyártó, egyelőre nem egyértelmű.

A Fold 2 egyébként állítólag nagyobb kijelzővel fog érkezni mint első generációs társa: képernyője utóbbi 7.3 colja helyett a 7.7 colt is elérheti majd kinyitott állapotban. Ráadásul jobban ki is tölti majd a készülék elejét, ugyanis egy Infinity-O típusú kijelző lesz, szemben az eredeti Fold szokatlan helyen és formában, de a megjelenítőfelületből jó nagy szigetet kihasító megoldásával.

Az eredeti Samsung Galaxy Fold-ot a magyar vásárlók 700 ezer forint körüli összegért vehették meg kiadásakor.