[Samsung] A Samsung a hét közepén hivatalosan is bejelentette Galaxy S sorozata legújabb tagjait. Az új Galaxy S22 Ultra készülékkel a gyártó két okostelefonsorozatának legnépszerűbb funkcióit egyesíti: az új eszköz ugyanis a Note széria kiemelkedő teljesítményével és a Galaxy S mobilok professzionális kamerájával lépett szintet.

A beépített S Pennel, továbbfejlesztett Nigthography, éjszakai felvételek funkcióval és az akár több mint egynapos üzemidővel érkező Galaxy S22 Ultra a Samsung eddigi legerőteljesebb Ultra készüléke. A Galaxy S széria legújabb tagjai, a Galaxy S22 és S22+ készülékek újításain kívül a Galaxy S22 Ultra számos különleges funkcióval emelkedik ki a Samsung kínálatából.

Samsung Galaxy S22 UltraSamsung Galaxy S22 Ultra

A Note felhasználók egyik kedvence, a beépített S Pen megérkezett az S szériába és gyorsabb, mint valaha. A késleltetés 70 százalékkal alacsonyabb , így a felhasználók kényelmesebben és természetesebben írhatnak vagy rajzolhatnak a nagyméretű kijelzőre és könnyebben használhatják az alkalmazásokat.

A Galaxy S22 Ultra letisztult, prémium kinézetéhez a fémkeret és a hátlapba beolvadó kamerarendszer egyaránt hozzájárul. A különleges, matt üveg felülettel még elegánsabb az S22 Ultra stílusos kialakítása, amelyben megtalálhatók a Galaxy Note készülékekre jellemző ikonikus dizájnelemek is. A Galaxy S22 Ultra négy, természet által inspirált árnyalatban érkezik, Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és idén először, Burgundi színekben lesz elérhető .

Samsung Galaxy S22 UltraSamsung Galaxy S22 Ultra

A Galaxy S22 Ultraval azonnal megosztható tartalmak készíthetők, szinte bármilyen megvilágítás mellett. Az S22 széria minden tagjában megtalálható Nightography, éjszakai felvételek funkciónak köszönhetően az előlapi és a hátlapi kamerákkal, éjjel és nappal is tiszta, éles videók készíthetők. Az S22 Ultra képszenzora a Samsung készülékei közül az eddigi legnagyobb méretű, 2,4 um-es pixelekkel rendelkezik , így a lencsék több fényt képesek összegyűjteni és részletesebb mozgóképeket rögzítenek.

A készülék Tükröződésmentes lencséivel a felhasználók letisztultabb, csillogás nélküli éjszakai videókat készíthetnek. Az Automatikus kameraigazításnak köszönhetően a kamera a megfelelő képet rögzíti, legyen szó egyetlen személyről vagy akár egy nagyobb csoportról .

Legyen szó tartalomkészítésről vagy -fogyasztásról, a Galaxy S22 Ultra magával ragadó, 6,8 colos , Dinamikus AMOLED 2X kijelzője mindent lenyűgöző részletességgel és minden eddiginél fényesebben jelenít meg, akár 1750 nites maximális fényerő mellett. A Láthatóságjavító technológia lehetővé teszi, hogy a Galaxy S22 Ultra képernyője automatikusan állítsa be a fényerőt a nap folyamán, így még erős napfényben is jól látható marad a megjelenített tartalom.

Samsung a lehető legjobb mobilélmény megteremtése érdekében akár négy generáción keresztül elérhetővé teszi az Android rendszerfrissítéseket a Galaxy S22 széria készülékein. Most több millió Galaxy felhasználó férhet hozzá még hosszabb ideig a legújabb biztonsági és hatékonysági újításokhoz. A Samsung a garantált frissítéseket egész termékpalettájára kiterjeszti, hogy a teljes Galaxy ökoszisztémában elérhető legyen a legújabb Android élmény.

A Galaxy S22 széria készülékeit a biztonságos processzorral és külön memóriával felszerelt Samsung Knox Vault biztonsági platformja védi, így az olyan érzékeny adatokat, mint a jelszavak, a biometrikus adatok vagy a Blockchain kulcsok teljes mértékben elkülöníti a telefon fő operációs rendszerétől. A One UI adatvédelmi felülete és az Indicator megkönnyítik az egyes alkalmazások engedélyeinek áttekintését.

A Galaxy S22 Ultra Magyarországon 2022. február 25-től lesz elérhető a samsung.com weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél. A Galaxy S22 Ultra 8 GB+128 GB változata 489,990 forintos, a 12 GB+256 GB verzió 529,990 forintos, a 12 GB+512 GB modell pedig 569,990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.