A Rockstar a héten egy új pénzköltési lehetőséget jelentett be a GTA franchise azon rajongói számára, akik egyelőre nem szeretnének gyűjtögetni a játékszéria nemrég bejelentett - de ki tudja mikor érkező -, hatos számú folytatására. Ők ugyanis hamarosan havi nettó 6 dollárt (kb. 2000 forintot) költhetnek majd el a cégnél egy új előfizetésre, aminek keretében egy rakás extrához juthatnak a GTA V-ben, illetve GTA Online-ban.

Az éves szinten az alapjáték árát is bőven meghaladó díjért cserébe a játékosok minden hónapban 500.000 GTA-dollárt kapnak majd fiókjukba, földterületeket vehetnek majd a játék helyszínéül szolgáló Los Santos városának határában, és spéci járművekhez, tuningokhoz és egyéb extrákhoz juthatnak majd hozzá. Utóbbiak köre a jelek szerint havonta változni fog, de pl. az első hónapban a Principe Deveste Eight szuperautót, a Aquarius Super Yacht-ot és egyedi ruhákat, valamint a meglévő autóik spéci színekben történő "újrafestésének" lehetőségét kapják majd meg.

Spéci járművekhez, festékekhez és egyéb extrákhoz történő hozzáférés jár majd az előfizetési díjért cserébeSpéci járművekhez, festékekhez és egyéb extrákhoz történő hozzáférés jár majd az előfizetési díjért cserébe

A Rockstar pontos részleteket jövő hétre, március 29-ére ígér ezen az oldalon, ahol majd elő is lehet fizetni az új szolgáltatásra.