A napokban újabb szivárgások láttak napvilágot a Grand Theft Auto sorozat következő részével kapcsolatban. Bár a játék készítését a közelmúltban már elismerte a Rockstar, mindeddig gyakorlatilag semmit sem árult el sem annak helyszínével, sem cselekményével, de még csak főszereplőivel kapcsolatban.

A mostani szivárgás ugyanakkor azt állítja, hogy legalább utóbbi vonatkozásában biztos információkkal rendelkezik. Ezek szerint GTA 6 főszereplői egy fiú-lány testvérpáros lesznek majd. Ez egyben azt is jelenti, hogy - a sorozat történetében először - egy női karakter bőrébe bújva is lehet majd küldetéseket teljesíteni.

A szivárgás szerint a GTA 6 középpontjában egy fiú-lány testvérpáros állhat majdA szivárgás szerint a GTA 6 középpontjában egy fiú-lány testvérpáros állhat majd

A dolog ugyanakkor itt nem fog véget érni, illetve ennél bonyolultabb lesz. Ugyanis a szivárgás szerint a testvérpáros tagjai a történet elején nem fogják egymást ismerni, miután szüleiket 2003-ban Brazíliában meggyilkolták, az esemény során pedig elszakították őket egymástól.

Végül a testvérek csak évtizedekkel később találkoznak majd egy véletlen folytán, és fedezik fel rokonságukat - immár a játék játszható történetének keretén belül. A GTA 6-ban állítólag kulcsszerephez jut majd Dél-Amerika több nagyvárosa is, bár korábban olyan pletykák is felmerültek, amik szerint a játékban felbukkan majd a korábbi részek főbb helyszínei is.

A szivárgás egy további eleme szerint a GTA 6 marketinggépezetét csak két év múlva, 2024-ben rúgja be a Rockstar, ami azt jelenti, hogy maga a játék legkorábban 2025-ben, illetve egyes platformokra csak 2026-ban jelenhet majd meg.