A Microsoft alig egy héten belül el fog készülni a Windows 11 következő verziójának végleges változatával - szivárgott ki a napokban. A cég május 24-én fogja úgymond gyártásra leadni (RTM) a rendszer 22H2 néven ismert verzióját, amit aztán a nyár végén kezd el majd tömegesen terjeszteni a végfelhasználókhoz is.

Legalábbis ezt állítja egy, korábban redmondi ügyekben már több alkalommal megbízhatónak bizonyult leaker. WalkingCat ezzel megerősíti a hónap elején, akkor még más forrásból felbukkant szivárgást, ami szerint a Microsoft még a hónap előtt el fog készülni a Windows 11 következő verziójának RTM változatával.

A szóban forgó május 24-i hét egyébként az, amin a Microsoft idei BUILD konferenciája is zajlik majd, és aminek egyik bejelentése így szinte biztosan az új rendszer lesz majd. Bár a Windows 11 22H2 fejlesztései nem igazán titkok - részben az Insider program miatt, részben azért, mert a Microsoft maga is már többször részletesen bemutatta azokat -, nem kizárt, hogy a cég valami újdonságot is leleplez majd a rendszerrel kapcsolatban az eseményen.