A Samsung ma hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus elején egy nagyszabású rendezvény keretében új összehajtható készülékeket fog bejelenteni. A várakozások szerint az eseményen a dél-koreai gyártó a Galaxy Z Fold 4-es, a Galaxy Z Flip 4-es, valamint a Galaxy Watch 5-ös és Buds2 Pro fülhallgatói második sorozatát fogja majd leleplezni.

Bár maga a cég ezekről egyelőre mélyen hallgat és csak az esemény érkezését ismerte el eddig, egy jól ismert leakernek máris sikerült több, a majdan bemutatásra kerülő készülék hivatalos képeit és néhány adatát megszerezni. Így ezek alapján már most lehet tudni, hogy miként is fog az új Galaxy Z Fold 4, valamint a Galaxy Z Flip 4 kinézni, illetve, hogy ezeket milyen színekben lehet majd kapni.

A Samsung új Galaxy Z Fold 4-es modelljeiA Samsung új Galaxy Z Fold 4-es modelljei

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a telefonok kinézete és designja alapjaiban nem nagyon fog legújabb generációjukban sem változni, de ennek ellenére számos apróbb finomításra lehet majd számítani. Szintén kiszivárgott információk szerint ugyanis úgy tűnik, hogy pl. a Z Fold esetében a Samsung alaposan átdolgozta a készülék zsanérmechanizmusát, ami így vélhetően strapabíróbbá és könnyebben használhatóbbá vált.

Új generáció jön a Samsung Galaxy Z Flip sorozatából isÚj generáció jön a Samsung Galaxy Z Flip sorozatából is

Ezeken túl sajnos az új telefonokról egyelőre nem nagyon lehet biztosat tudni sem méretük, sem hardverük más változásainak sajátosságában. Bár vélhetően a hivatalos bemutatóig hátralévő mintegy három hétben további információk szivárognak majd ki ezekről is, biztosat szokás szerint csak a Samsung által augusztus 10-re beharangozott Unpacked eseményen fogunk majd megismerni.