A napokban jó hírrel szolgált azok részére Todd Phillips rendező, akiknek tetszett az általa jegyzett, 2019-ben a mozikba került Joker film. A hagyományos feldolgozásoktól jelentősen eltérő, Joaquin Phoenix főszereplésével forgatott film ugyanis folytatást fog kapni - közölte az alkotó.

Az új filmnek már meg is van a címe, ami Joker: Folie à Deux (Joker: Őrület két személy részére) lesz - és arra utalhat, hogy ezúttal Joker már nem egyedül fogja vinni benne a prímet. Azt, hogy Joaquin Phoenix partnere ki lesz, Philips egyelőre nem közölte, de pletykák szerint Lady Gaga-t nézhették ki Harley Quinn szerepére.

A 2019-es Joker film jelentősen eltért a képregényhős mítoszának korábbi feldolgozásaitólA 2019-es Joker film jelentősen eltért a képregényhős mítoszának korábbi feldolgozásaitól

Ugyan a 2019-es Jokert eredetileg az alkotók önálló filmnek szánták, sikere szinte elkerülhetetlenné tette a folytatás elkészítését. Az új film forgatása a tervek szerint idén decemberben fog megkezdődni, az elkészült alkotás pedig valamikor 2024 őszén kerülhet majd a mozikba.