A Samsung szerdán hivatalosan is lerántotta a leplet két legújabb összehajtható képernyős készülékéről, a Galaxy Z Flip4-ről és Z Fold4-ről, amik érkezéséről korábban már többször írtunk. Ilyenkor hagyományosan elárasztják a netet azok az "unboxing" videók, amikben különböző mobilos csatornák kidobozolják a készülékeket - a Samsung azonban elébe ment ezeknek.

A cég ugyanis maga tett közzé két rövid videót az új Z Flip4-ről és Z Fold4-ről, amikben megmutatja, hogy mit is kapnak a vásárlók az új készülékek dobozaiban. Nagy meglepetésre persze nem érdemes számítani, de ennek ellenére érdekes lehet a vásárlóknak első kézből tudniuk, hogy mit is kapnak a pénzükért a cégtől.

A klipekben ugyanakkor a Samsung kitér a telefon főbb paramétereire is, valamint arra, hogy azok milyen színekben, illetve opciókkal vásárolhatók meg. Árakat nem említ, de azok ugye idővel egyébként is változnak majd - főleg a jelenlegi gazdasági környezetben.

A Samsung egyébként az új Z Flip4-re és Z Fold4-re már mostantól felvesz megrendeléseket, de a készülékeket ténylegesen csak augusztus utolsó napjaiban kezdi majd el kiszállítani az azokat megrendelő felhasználóknak.