A jelek szerint nem nagyon volt elájulva az Apple új iPhone 14-es készülékének bejelentésétől a vállalatot egykor meg(társ)alapító Steve Jobs lánya. Eve Jobs ugyanis nem sokkal az almás konszern szerdai eseményét követően egy vicces mémet osztott meg Instagramon a nagy nyilvánossággal, amiben az új iPhone-t cikizte.

A mémben egy középkorú úr látható, amint egy ajándékba kapott inget mutat fel, ami azonban tökéletesen egyezik azzal az inggel, amit már eleve is visel. A kép fölé Eve Jobs a "én, amint iPhone 13-ról az iPhone 14-re frissítek, az Apple mai bejelentése után" kommentet írta.

Az új iPhone 14 Steve Jobs lánya, Eve Jobs tetszését sem nyerte elAz új iPhone 14 Steve Jobs lánya, Eve Jobs tetszését sem nyerte el

Az egykori alapító lánya ezzel nyilvánvalóan arra akart célozni, hogy az új iPhone 14 semmi lényegi újdonságot nem hozott az iPhone 13-hoz képest - így igazából nem is érdemes frissíteni rá.

Az örökös egyébként nem sokkal a kép közzétételét követően törölte utóbbit fiókjából -vélhetően azért, mert valaki megsúgta neki, hogy az ilyen és hasonló posztok nem igazán tesznek jót az általa megörökölt Apple-részvények árfolyamának.