Gogle chrome, a szinkronizált adatok törlése csak egy gépen
2020-11-30T09:46:34+01:00
2020-11-30T13:35:44+01:00
2022-07-18T21:36:19+02:00
Tombucher
Kedves szakértők!

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a google chrome-ot szinkronizáltam a munkahelyi gépemmel. 
Azóta a szinkronizálást megszűntettem, azonban ezzel a biztonsági problémáim nem szűntek meg. Mivel korábban már véletlenül töröltem fontos adatokat/beállításokat minden eszközömről, a segítségeteket kérem az alábbiakban.
- Szinkronizált jelszavak törlése, csak egy gépen,
-könyvjelzők, könyvjelzősáv törlése, csak egy gépen.

Sajnos kizárólag olyan opciókat találtam, amelyek minden eszközömet érintenék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Tamás
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd