Videa-ról letöltés felirattal
2021-10-21T13:32:09+02:00
2021-11-14T03:16:47+01:00
2022-07-18T21:39:47+02:00
*deleted_18510713
A videa-ról való letöltést 132 különböző oldal mutatja be, egyesek videókkal szemléltetve, egy baj van velük, hogy NEM MŰKÖDNEK MÁR! A videa megváltoztatott valamit, így a közismert letöltőoldal csak annyit csinál, hogy kiírja, hogy a kért video blokkolt, próbálja meg később, úgy értve, hogy 100 év múlva! Ez is szóba került már egyes helyeken, így sokan azt ajánlották, hogy használjanak a böngészőjükbe Download Helper-t (vagy hasonló letöltő segédletet a böngészőnek megfelelőt), mert azzal bizony továbbra is le lehet tölteni a videót. Nos, ez valóban így igaz, csakhogy a FELIRATOT hozzá, azt nem tölti le. A filmet 18 másik helyről én is le tudom tölteni, héberül, arabul, kínaiul, feliratot hozzá viszont 17 helyen keresve sem találtam magyarul, csak a videan!! Ott viszont a film megnézése közben be kell állítani, hogy felirat-magyar és akkor ott bizony megjelenik a magyar felirat, amit jó lenne leszedni!!!! A Youtube-nak van egy ilyen külön oldala, ahonnan csak a feliratok leszedhetők, a videa-nak nincs? Tudnátok ebben segíteni???
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • A Videa-t ritkán használom, ha régebbi filmritkaságok kellenek. Sajnos nagyon rossz a minőség is. De egy biztos : Ha van magyar szinkron, akkor nincs fölírat, ha eredeti  szinkron van, akkor a magyar fölírat is megjelenik. EZEN az ingyenes Videán nem lehet variálni ezeket. 
  De van egy másik fizetős oldal, ahol talán lehet, a minőség is sokkal jobb. Ezt nem próbáltam, de itt már biztosan sikerül letőltened . 
  Ha viszont garantált sikert akarsz a Netflix és az Amazon Prime a megoldás - nagyon kevés pénzért tűéles UHD - 4K , HD  minőséget kapsz, és a hangot - fölíratot tetszés szerint állíthatod. Nyelvtanulásnak is kitűnő lehetőség.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Nézd meg a Videa-n és kész, ha kell mapi x5 is, minek kínlódsz
  (ha nem korlátlan az internetelérésed), akkor azt intézd inkább ahelyett,
  hogy a bonyolultabb utat választod és olyan feliratot kergetsz
  ami vagy nem létezik és valaki önszorgalomból csinált hozzá egyet
  (amit te is megtehetsz az eddig beleölt idő alatt már rég meglennél vele)
  esetleg gépi fordítóval fordított felírat (ami jellemző az általad említett oldalon).
  Ilyet te is tudsz csinálni pár kattintással, ha rákeresel.

  Mindig keress másik utat, ha az eddigi nem járható
  illetve túl sok idődet vette el eddig hasztalanul,
  itt az ideje váltani.

  Biztos van a környezetedben valaki aki valamilyen nyelven ért (az elérhetőek közül)
  és egy kis "apróval megkínálva"
  segít neked eme életbevágóan fontos projektben, és lefordítja.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van egy film, ami eredeti japán hanggal jelenik meg, de a film címe mögé zárüjelben ott van, hogy (magyar felirattal), ezt viszont BE KELL ÁLLÍTANI, és csak akkor jelenik meg, egyébként nem! És ha letöltöd bármivel, mert én 8-szor töltöttem le, akkor nincs rajta felirat, csak a japán hang!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha egyszer valaki órákat szentelt rá és lefordította és megjeleníthető a film alatt, akkor miért olyan óriási nagy probléma azt letölteni?? A Youtubról kb. 10 másodperc alatt sikerül... az nem hiszem, hogy túl sok fáradság lenne!!! Én már tucatszám fordítottam le gépi fordítóval angol feliratokat és olyan Sz.. lett, mint a bűn!!!! Érthetetlen zagyva!! A filmben szleng szövegek vannak, amit semmilyen gépi fordító nem képes normálisan lefordítani. Utána nekem 6, azaz hat órámba került  egy film fordítását emberi magyar nyelvre átültetni. Nem szeretném ezt az összes ilyen film esetében!!! Mondok példákat: Akira Kurosava 4 filmjéhez nem lehet magyar feliratot találni, hiába volt akármennyire híres rendező!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ..és nem olyan feliratot kergetek, ami nincs, hanem olyat, ami nagyon is van. És mondjuk attól, hogy valaki nem tud rá megoldást mondani, nem jelenti azt, hogy nincs is. Én már 1978-ban gépi számítástechnikát tanultam és 93 óta van számítógépem, tehát tudom, mire mennyi időt érdemes szánni és mi az amit meg lehet oldani és mi az amit nem. Ha valakik egy 500 000 Ft-os szoftvert meg tudnak hackkelni úgy, hogy azt utána 300 000 ember használja gond nélkül, nem hiszem, hogy egy felirat leszedése egy létező oldalról akkor problémát okoz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • - Akkor marad az eredeti felállás, online nézed a videa videó megosztón, 480x240 felbontásban
  úgy ahogy az oldal neked engedi és nem próbálod semmilyen módon megkerülni,
  nagyon helyesen.

  - Ezek szerint igényes vagy, nem nézed a videa videómegosztón (ennek mindenki örül)
  és megkérsz valakit, hogy egy "kellemes" összegért fordítsa le neked pl. az angol feliratot
  (a minőségi fordításért, ne legyél szűkmarkú) magyarra.

  - Több felírat oldalon lehet feliratot kérni, (gondolom ezeken már túl vagy) és türelemmel várod, hogy valaki a szabadidejében elkészítse az általad kért felírat fordítását.

  - Megtanulsz azon nyelvek egyikén amelyiken a kedvenc rendeződ filmjeihez
  álltalában készül felírat.

  A lehetőségeid közül felvázoltam párat, a választás rajtad áll.
  Semmi kapkodás, ráérsz nem kerget senki.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én egy eléggé konkrét probléma megoldását kérdeztem azoktól, akik tudják erre a választ. De arra nem számítottam, hogy valakik ingyenes tanácsadással is foglalkoznak és a problémáról elterelik a figyelmet és csak ötletelgetnek, ötletelgetnek. Én is tudok mondani egy jó ötletet. Ha nem tudsz valamire válaszolni, akkor ne válaszoljál, az ötleteket meg tartsd meg magadnak. És nagyon köszönöm, hogy erre ennyi rengeteg időt szenteltél.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A "probléma" és annak a "megoldása" kíván tőled is némi rugalmasságot.
  Eleve öt hozzászólásból egyben sem bírtad megnevezni az óhajtott "feliratot",
  lehet létezik hozzá (az hogy te nem találod az nem jelent semmit) esetleg,
  ha megvan valakinek vagy tudja melyik oldalon elérhető el tudná juttatni neked.

  Kaptál pár tippet, de te ennek ellenére "napellenzősen" a videa oldal feliratánál leragadtál.

  Olvasd el az oldal (videa) szabályzatát, ha valami problémád van ott az üzenőfaluk
  ott jelezheted a fájdalmaidat, esetleg írhatsz az oldal üzemeltetőjének is,
  (de ezeken már biztos túl vagy) ezért jöttél ide végső elkeseredésedben.

  A videa oldalról (lopni) ebben senki sem fog itt segédkezni, ezért kaptál pár hasznos tippet,
  ha nem szeretnéd őket megfogadni az a te bajod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szedd le valami screen recorderrel. Hanggal felirattal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ott van az, csak keresni kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Erre a megoldásra is gondoltam már, sőt, ki is próbáltam, csak egy baj van vele. Minden létező energiatakarékos megoldást ki kell kapcsolni, mert egy idő után kikapcsol a képernyő, kikapcsol a gép, a winchester és onnantól kezdve, hogy elindult a film, semmihez nem szabad hozzáérni, mert bámilyen, pl. egérmozgatásra megváltozik a képernyő és azt is fel fogja venni! Ez egy 2 óra 10 perces filmnél ciki, ha mondjuk 1 óra 55 perc után történik valami galiba és lehet előlről kezdeni az egészet...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amíg a videa nem teszi fel annak a hivatalos számláját, hogy mennyi jogdíjat fizet a lejátszott illetve feltett filmek után, addig a videa egy pontosan ugyanolyan illegális (filmnéző) oldal, mint az ncore vagy a pyrate oldalak bármelyike... és ezt már nem egyvalaki állította! Tehát nem tudom, miféle lopásról van szó? És mi van azzal a 123 ötlettel, amelyek közül RENGETEGET pontosan innen, erről az oldalról olvastam el, szedtem le, mert ezek mindegyike segített (volna) letölteni, ahogy mondtad, lopni a videaról egészen addig, míg az nem változtatott valamit, amivel ezeket az ötleteket mind sutba lehet dobni (jó hosszú-hosszú idő után!!), egészen addig, míg valaki feltesz egy olyan linket, amin 10 másodperc alatt az egész probléma újra megoldható!! Ha nem tud valaki ilyet mondani, addig nem érdemes másról beszélni.
  A konkrét feliratot azért nem tettem fel, mert nem csak 1 filmről és nem csak egy feliratról van szó!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Videa oldalról meg lehet nézni régi film ritkaságokat, tűrhetetlenül rossz minőségben. Sok országban NEM BECSÜLIK meg ezeket, és nagy költségvetésű monumentális történelmi filmek is tönkre mennek (Kard és kereszt, Keresztesek, Traianus oszlopa stb). Azt hiszem ezekért már nem kell jogdíjat fizetni , és ingyen nézi mindenki.
  DE, nem tudom miért probléma előfizetni az Amazon , Netflix oldalakra, ami havi 2000 Ft-ból kijön (tudjuk miért), és HD-UHD-4K-8K minőségű filmeket láthatsz. MAI technikával készült sorozatokat, és a régebbi filmek is digitálisan fölújítottak. Ezeken a szolgáltatóknál a legrosszabb minőség a HD, SD-ben nincs is filmjük.
  A hangot és a fölíratot tetszés szerint variálhatod, például minden idegennyelvűt ANGOL hanggal nézek - és így teljes az élmény, angol tanulás szempontjából is jó módszer.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A videa oldalon már kerested a honlap üzemeltetőjét vagy megint csak nekünk szóród az áldást, tessék szépen őket fárasztani az ő tartalmuk, ők az illetékesek a te problémádat illetően.
  Még mindig nem bírtad leírni az óhajtott feliratot, ja hogy több is van és csak a videán,
  sehol máshol nem lelehető fel egész internetországban.
  Akkor meg mindenképpen őket kell fáraszd eme egetrengető problémáddal.

  - Tanulj gyors és gépírást akkor te is le tudod gépelni látás után a szöveget
  és ezzel megoldódik az a problémád is hogy esetleg közben a gép hibernál
  vagy energia séma beállításának hiányában bármi rendelleneséget csinálna.

  Kaptál konkrét megoldást, csak nem akarod (tudod) látni a fától az erdőt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tanulj gyors és gépírást akkor te is le tudod gépelni látás után a szöveget

  A "hogyan lehet letölteni egy fájlt" kérdésre ezt komolyan gondoltad válaszként? 4 kattintással elérhető a feliratfájl a videa oldalán, ahogy a fenti képernyőképen is látszik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem nekem kell én Chaplin filmet sem nézek a videán, de ahhoz ahhoz amúgy
  sem nem kellene felírat.

  "Kaptál konkrét megoldást, csak nem akarod (tudod) látni a fától az erdőt."
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • egy baj van velük, hogy NEM MŰKÖDNEK MÁR!

  Ezzel semmi baj nincs! Tudod vannak szerzői jogi érdekek, amiket védeni kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahoz hogy filemt lopj kell tolvajkulcs.. amit meg kellene venni mert nem működik hozzá az "ügyeskedés" IDM  internet download manager(majd rájössz mikor a cracket keresve elárastják a gépedet  avírusok.. bár aki vide szinten mozok annak alapból csapósig van a gépe minden szutyokkal...) .. az látja azokat a WebVTT fájlokat amik a feliratok   utána ha az megvan simán átírod a kiterjesztés str-re oszt csá  (meg kitörlöd az első sort a feliratból a jegyzettömbbel , átnevezed hogy egyezzen az ellopott videófile nevével)

  Az egész videa meg hasonló szutykok szerintem nagy humbug, tolvajtól lopni meg ér.. bár nem tudom minek szenvedsz 480p-s bóvli filmekkel mikor ~$50 -$100 -é lehet Kurasawa bluray pakkokat venni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azok a rosszindulatú és sértő feltételezések, amit a szutyokról meg a vírusokról írsz, szóra sem érdemesek! 1984-ben már gépi számítástechnikát tanultam az egyetemen, több, mint 30 éve használok számítógépet, amiből több mint 28 éve a sajátomat, úgy hogy nem most vakartak le a falvédőről és nem anyuci vett nekem okostelefont és nem azon internetezek... ellenben én már nagyon sok embernek segítettem vírusoktól megszabadulni és számtalan törlődött winyóról állítottam vissza a törölt file-okat...  És azért nem veszek 50-100 dollárért semmiféle pakkot, meg Netflixet, mert most éppen munkanélküli vagyok és nincs ilyen marhaságokra pénzem...  a downloadmanager pedig csak az mp4 file-t látja, nincsenek WebVTT file-ok... és amikor az mp4 lejön, azon nincs felirat. De nem kérek több hozzászólást, töröltetni fogom az egész témát, mert úgy látszik itt nincsenek olyan emberek, akik segíteni tudnak vagy akarnak, csak ellendrukkerek, ötletelgetők, akik valami "arany nyelvű hozzászóló" címre pályáznak ezen az oldalon, mert azok kapnak ajándékba 3 nyalókát, a problémát meg akarják kerülni a megoldás helyett, olyan dolgokat ajánlanak, amik már rég óta nem működnek... szóval hagyjuk az egészet! Én már több,  mint 10 000 filmen vagyok túl.... nyilván nem az első hely a videa, ahol keresem, hanem az utolsók közt, amikor már 34 másik helyen nem volt....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez elég normálisan fordít "szlenget" -é spersze te is belenyúlhatsz kézzel hopgy passzoljon a szövegkörnyezetbe ami neked jobban tetszik..

  DeepL Translate: The world's most accurate translator
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A ripostom és a linkek az előbb túl erősre sikeredtek, az a post úgy látom törörve lett. talán ennyi még belefér... (Ha mégsem, akkor ennek is delete lesz a sorsa)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pár órát én is eltöltöttem a keresgetéssel, de semmilyen alkalmazást nem találtam hozzá. Viszont pár kattintással gyorsan és egyszerűen sikerült kibányászni a feliratot.
   
  Tehát pl. a Chrome-ban: 
  - Megnyitod a Videán a film oldalát. 
  - Nyomsz egy F12 gombot vagy jobb klikk és Vizsgálat. Megjelenik az oldal forrásának tartalma. 
  - Vannak olyan fülek, hogy Elements, Sources... 
  - Válaszd a Network fület. Lesz itt egy kereső ablak. 
  - Írd be, hogy: sub (alatta az "All" legyen kiválasztva) 
  - Ezután frissítsd a videó oldalát. Újraindul a film. Válaszd ki a fogaskeréknél a feliratot. 
  - A forrás keresője alatt meg fog egy ilyesmi sor jelenni: subtitle?fid= 
  - Ezután a soron jobb klikk és "open in new tab", tehát nyissa meg egy új lapon. 
  - A felirat megjelenik. 
  - Kijelölöd a teljes szöveget (CTRL+A). Másolás (CTRL+C). 
  - Elindítod a Jegyzettömböt és beilleszted a szöveget (CTRL+V). 
  - Mentés. 
  - Kiterjesztést átírod srt  -re. "A film címe.srt"
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • kb 10 másodperc , az IDM leszed mindent mindenhonnan... az előző hozzászólásomban  pl ott vannak a feliratok is (de még át is raktam srt-be és bele is kellett nyúlni, de a marha még arra se képes hogy linkről letőccse oszt megköszönnye...) , csak a kéredzőnek nem volt annyi esze sem hogy bekapcsolja a feliratot , az IDM csak úgy látja.. ehelyett meg még engem baszott le hogy nem működik. (pedig nem a víz a hülye ha valaki nem tud úszni)

  Az az előtti posztomban minden le volt írva/linkelve  (le is töltve), csak innen kigyomlálták, mert az már "szürkezóna"... (az összes filmje a rendezőnek 1080p -ben + a magyar feliratok időzítve hozzá)

  A kérdező szerintem egy szemétdomb figura. -A a végén majd még téged is jól lebasz hogy ő "tízezer filmet látott már"  ne írkáljál neki 13 lépéses megoldásokat -mivel még kettőhöz is buta....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd