Vadi új Telekom Android box
2021-10-22T19:52:13+02:00
2021-10-23T14:11:48+02:00
2022-07-18T21:40:25+02:00
Andracsik Tamás
Sziasztok !
Végre megkaptuk a Telekom-tól a vadiúj androidos boxot. Pici aranyos, és csúcs képe van, a régi Vodás képe, hát már nagyon gagyi volt.
A kérdésem - mert halkan elárulták, hogy lehet - külső meghajtóra rögzíteni. Nos a menüben "kolbászolva" megtaláltam a winyót le is hagyta formázni.
Azóta nem találom, és csak a felhőbe ment.
Valaki ? Ötlet ?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Maradandóan csak a DIGI, vagy a Mindig TV adásait tudod rögzíteni. Set top box kell hozzá, amibe az antenna coax csatlakozik, a set top box-ba usb bemenetére  pedig egy külső HDD - lehetőleg táppal. A set top boxon lehet a távirányítóval a felvételt , az idő kapcsolósat is be programozni. ITT ugyanazt a HD képet látod, ami a TV adásban van a visszajátszáskor.
A Telekom set top boxon a régin volt SCART- erről lehetett fölvenni asztali HDD-DVD felvevőre SD-ben a benne levő HDD-re.
A legújabb TV-ken már elég csak a HDD és ugyanez megtehető, a 2.5-ös az táp nélkül is üzemel.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Hali!

  A jövőben segítsd annyival a fórum látogatóit – és ezáltal önmagad is –, hogy NORMÁLIS, A PROBLÉMÁT JÓL KÖRÜLÍRÓ CÍMET ADSZ a témának. Előre is köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Telekom mediabox-a nem támogatja a külső USB-s eszközöket. Sem a pendive-ot, sem a merevlemezt. A saját belső merevlemezét formáztad a használathoz a menüben és erre rögzíti a műsorokat. Te ezt a merevlemezt látod mint felhő tárhelyet.

  A vevőegység merevlemezére rögzített műsorok áthelyezése, másolása számítógépre, pendrive-ra vagy egyéb adathordozóra nem lehetséges. Emellett, vedd figyelembe, hogy a készülék operációs szoftvere nem támogatja a külső USB-eszközök használatát sem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm szépen a válaszokat ! Ebben nincs, sem SSD, sem HDD, a 2,5-ös sem férne bele.
  Ez annyira új, hogy teljesen !
  mkv-t, avi-t stb le is játszik.
  Tehát van benne valami amit "súgtak"
  De azért köszi !!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ok'
  Akkor te ezt a boxot kaptad.

  De ez semmin nem változtat. Az USB portok legfeljebb pendrive-ot tudnak kezelni és arról a box képeket tud megjeleníteni, vagy némi videó tartalmat. De ezeknek az USB portoknak az elsődleges funkciója az, hogy a boxhoz billentyűzetet és egeret tudj csatlakoztatni. Erre ugye akkor van szükség, ha a box netes képességeit szeretnéd kihasználni.

  Rögzíteni csak felhő alapú tárhelyre tud korlátozott mennyiségben. Ezek a felvételek előfizetéstől függően 30-60-90 napig lesznek elérhetőek és ezután automatikusan törlődnek. Letöltésükre természetesen nincs lehetőség. Ezt a szolgáltatást a Telekom úgy hívja, hogy Record&Go. Nem kell ezt senkinek megsúgni, hogy rögzítheted a TV műsorokat, mert ezt az opciót felajánlja az ügyintéző a szerződéskötéskor. Ha pedig előfizetsz rá, akkor elérhetővé válik a settopbox felületén. Azért felhőalapú a felvételek tárolása, mert így akár mobilon is megnézheted azokat, ha telepítve van a Telekom TV alkalmazása.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Végül is a felhő is "külső lemez", tehát rögzíteni tud, de azt te, csak lejátszani tudod.
  Ez a funkció arra való, ha nem tudsz épp a készülék előtt lenni az adott időpontban
  később megtekintsd, de ezt a feature-t sem ma találtak fel.
  Hívd fel az ügyfélszolgálaton lévő robotot és a megfelelő menü pontban jelezd a vágyaidat,
  ott pontosan megválaszolják mit lehet és mit nem.
  Esetleg te magad elolvasod, ha letöltöd a megfelelő oldal, megfelelő menüjében.

  Ne remegjen a hangod, te vagy az előfizető, csak bátran érdeklődj!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Maradandóan csak a DIGI, vagy a Mindig TV adásait tudod rögzíteni. Set top box kell hozzá, amibe az antenna coax csatlakozik, a set top box-ba usb bemenetére  pedig egy külső HDD - lehetőleg táppal. A set top boxon lehet a távirányítóval a felvételt , az idő kapcsolósat is be programozni. ITT ugyanazt a HD képet látod, ami a TV adásban van a visszajátszáskor.
  A Telekom set top boxon a régin volt SCART- erről lehetett fölvenni asztali HDD-DVD felvevőre SD-ben a benne levő HDD-re.
  A legújabb TV-ken már elég csak a HDD és ugyanez megtehető, a 2.5-ös az táp nélkül is üzemel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd