Alvó üzemmód win 11

Címkék
Alvó üzemmód win 11
2022-11-22T17:51:31+01:00
2022-11-25T10:11:33+01:00
2022-11-25T10:42:00+01:00
Bafeco
Sziasztok! Nekem Acer Nitro 5 N20C1 típusú laptopon van. A problémám az, hogy alvó üzemmódba rakta magát és semmilyen módon nem tudom megoldani, hogy visszatérjen a képernyő. Tudnátok valami megoldást esetleg? Megköszönném.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Acer support, szerviz mit tanácsolt, egyáltalán felkerested már?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  Indítsd el, hogy a billentyűzet életre keljen, majd "force shutdown" (a bekapcsoló gombot 4 másodpercig nyomva tartod). Utána indítsd újra és állítsd be az alábbiakat:

  A Nitro 5-ök alvó üzemmódja nagyon máshogyan működik Win-11-ben, mint a korábbiak. A Windows energiamenedzsmentben "teljesítménycentrikus" legyen beállítva, "képernyő és alvás" kikapcsolva és „az eszköz alvó állapotba állítása” mindkét beállításnál 10 perc, a képernyő pedig 3 óra elteltével kapcsoljon le. Amikor aludni szeretnéd küldeni a laptopot, akkor azt a Start Menüben tegyed a "leállítás és kikapcsolás" -> "alvás" gombbal, majd csukd le a fedelét. Ha fel akarod ébreszteni a laptopot, akkor nyisd fel a kijelzőjét és nyomd meg a bekapcsoló gombját, hogy felébredjen. Ez az egyetlen módja annak, hogy rendesen működjön, mert sajnos úgy nem működik mint a régebbi laptopokon, amelyek bármely billentyűt megnyomva elindultak.

  Még azt érdemes megnézni, hogy van-e valamilyen eszköz csatlakoztatva az USB portokhoz (ha van akkor ki kell húzni), mert ezek az eszközök zavarhatják az alvást és a hibernálást.

  Esetleg van a laptopodon ilyen biztonsági mikrokapcsoló a RAM foglalatok ablakánál? Ha igen, akkor szigetelő szalagozz rá valami papírgalacsint (vagy mást) amivel stabilan benyomva marad!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd