A Mortal Kombat, a Doom, a Resident Evil és több másik után hamarosan újabb videójáték-sorozatból készült film kerül majd a mozikba. Ezúttal a másfél évtizedes múltra visszatekintő, elsősorban konzolokon ismert Monster Hunter került sorra - amihez most egy nyúlfarknyi trailer is jött.

Ebből sajnos nem sok derül ki a filmből azon kívül, ami már a címből is nyilvánvaló volt (ti. hogy szörnyekre vadásznak majd benne). Ugyanakkor jó előjelnek tekinthető, hogy a jelek szerint olyanok dolgoztak rajta, akiknek komoly múltjuk és sikereik vannak a műfajban - mint pl. Milla Jovovich, a Resident Evil-en alapuló Kaptár sorozat sztárja, vagy Paul W.S. Anderson, aki korábban szintén több Kaptár fejezet, illetve egy Mortal Kombat film producere is volt.

A Monster Hunter-t eredetileg jövő tavasszal szerették volna bemutatni, de a napokban előrehozták megjelenését idén decemberre az Egyesült Államokban. Az, hogy ez a magyar bemutató is érinti -e, egyelőre nem lehet tudni, mert a filmes oldalakon továbbra is április időpont szerepel a premierre.