Bár a járvány miatt a mozik szinte az egész világon bezárnak vagy korlátozott működésre váltanak, a helyüket nagyrészt átvevő streaming-szolgáltatásokon azért ha a szokottnál lassabban is, de folyamatosan jönnek új filmek. Ezek között lesz a Bruce Willis nevével fémjelzett Breach is, aminek a hét közepén befutott első trailerje is.

A film háttértörténete szerint miután az emberiség nagy részét egy nem részletezett globális csapás kiirtotta, a túlélők egy űrhajót indítanak egy másik, Föld-szerű bolygóra. Itt azonban hamarosan kiderül, hogy az utaslistán szereplőkön kívül velük utazik egy rejtélyes idegen létforma is, ami módszeresen elkezdi irtani a hajó legénységét.

A Breach a trailer alapján úgy tűnik, hogy az Alien, a Kaptár és X-akták furcsa keverékét fogja képezni - ami elsőre jól hangzik a sci-fi horror műfaj rajongói számára. Ugyanakkor az előzetesből sajnos erősen átüt egy B-kategóriás érzés is, ami miatt lehet, hogy mégsem lesz annyira nagy élmény a december második felétől nézhető film, mint azt reméljük.