Amióta csak a Rockstar kiadta a GTA VI első hivatalos előzetesét, egymást érik az ezen alapuló feldolgozások, amik - több-kevesebb sikerrel - megpróbálják azt újrakreálni valamilyen más formában vagy médiumon. Ezek közül már mutattunk párat korábban - de a napokban megérkezett a legújabb változat is, ami a LEGO kockákat használja fel a megvalósításhoz.

Akárcsak a legutoljára bemutatott, GTA V-ös feldolgozás, ez is megpróbál hű maradni az eredeti videóhoz, és jelenetről jelentre újrakreálja azt - persze azzal a különbséggel, hogy számítógép által generált grafika helyett a dán építőkockák segítségével létrehozott és ún. stop-motion technikával animált színtereket és szereplőket láthatunk benne.

Létrehozásához egyébként alkotója elmondása szerint két hétnyi folyamatos munkára volt szükség. Ez persze semmi ahhoz képest, amit magára a GTA VI megjelenésére kell majd várni - az ugyanis legkorábban egy-másfél év múlva jelenhet majd meg, de nem kizárt, hogy végül még ennél is többet kell majd várni rá.