A CBS a napokban megrendezésre került Comic-Con konferencián bemutatta a tavaly útjára indított új Star Trek sorozat, a Discovery második évadjának első előzetesét. A két és fél perces trailer tanúsága szerint a jövőre visszatérő sorozatban számos, a Star Trek univerzumból korábban már ismert karakter felbukkanására lehet majd számítani.

Ezek között lesz például Christopher Pike, az eredeti Star Trek sorozat legelső - akkor rövidéletű - kapitánya, de a szintén a TOS-ból ismerős Spock neve is felbukkan az előzetesbe bekerült jelenetek egyikében. Ezen kívül persze az első évad legénysége is visszatér, hogy részt vegyenek - a jelek szerint akciódúsra sikeredett - új kalandokban.

A Star Trek: Discovery második évadja bemutatójának pontos időpontja egyelőre nem ismert, csak annyit lehet tudni róla, hogy valamikor 2019 elején történik majd meg. Ugyanakkor mivel ez a széria már a Netflix-en fog futni, az Egyesült Államokon kívül, a világ legnagyobb részén is első kézből lehet majd nyomon követni.