Bár az utóbbi években már megszokhattuk, hogy szinte minden kütyüről az előtt kiszivárognak legfontosabb jellemzőik, hogy gyártójuk hivatalosan bemutatná őket, a Samsung-nak mégis sikerült újat mutatni ezen a téren a héten. A dél-koreai vállalat legújabb okostelefonjáról ugyanis nem csak pár specifikáció, fotó vagy akár egy rövid videó látott napvilágot idő előtt, hanem konkrétan egy teljes kidobozolós videó is, magáról a tényleges eszközről.

Mindezt az tette lehetővé, hogy a Galaxy Watch 3-at a jelek szerint legalább egy bolt előbb elkezdte forgalmazni, mint hogy egyáltalán az bejelentésre került volna. Erre a Samsung elvileg csak augusztus 5-én, Note 20 telefonjával és egy rakás másik eszközével együtt kerít majd sort - de az biztos, hogy az okosóra ügyében érdemi újdonságot nem tud majd a fentiek után mutatni.

Ha valaki egyébként nem akarja végignézni a nem éppen nyúlfarknyi videót, annak elmondjuk, hogy a Galaxy Watch 3 egy kicsit vékonyabb, mint előző társai, memóriából 1 GB, tárhelyből 8 GB van benne. Az eszköz ezen kívül rendelkezik IP68 minősítéssel is, és képes a vérnyomás mérésére, sőt, EKG készítésére is. Állítólag a videón látotton kívül egy nagyobb változat is elérhető lesz belőle, amit férfiaknak szán majd a Samsung.