A Razer az idei CES alkalmából egy egészen elképesztő, kifejezetten gamereknek szánt szék koncepciótervét leplezte le. A cég által Project Brooklyn-nak hívott szerkezet ugyanis sok egyéb extra mellett egy több mint másfél méteres, a felhasználó látóterét szinte teljesen kitöltő monitorral rendelkezik.

Ez már önmagában is minden bizonnyal lenyűgöző élményt nyújtana, de akkor még ehhez hozzájön az is, hogy a terv szerint a szóban forgó képernyő nem állandó jelleggel van a felhasználó előtt, hanem beülését követően nyílik ki előtte. Szintén ugyanez igaz a székhez kapcsolódó asztalkára is, amik a videón a szék karfáiból nyílnak ki, hogy helyet biztosítanak a billentyűzet és az egér tárolására.

Ehhez képest az, hogy a szék rezgéssel is képes élethűbbé tenni a játékélményt, már igazán csak ráadás, és az egész koncepcióterv legrealisztikusabb része. A szövet módjára szétnyítható képernyő és a karfából kinyíló merev asztal ugyanis komolyabb műszaki problémát képeznek, amik miatt valószínű, hogy ebből a koncepciótervből nem mostanában fog valódi piaci termék készülni.