Holnaptól hivatalosan is megvásárolható lesz az új Call of Duty játék, az újrahasznosított nevű Modern Warfare II, ami a jelek szerint elképesztően élethű grafikával érkezik. Ezt bizonyítja a fenti videó, amit magából a játékból rögzítettek - és amiről helyenként azt hihetnénk, hogy a valóságban készült filmet látunk, nem egy videójátékban renderelt környezetet.

Az tökéletes illúziót csak az emberek törik meg, amik megjelenése sajnos egyelőre még nem annyira élethű, hogy összetéveszthetnénk a hús-vér emberekkel készült felvételekkel. Ugyanakkor Amszterdam utcái sok helyen első pillantásra könnyen akár valódinak is tűnhetnek a felületes szemlélőnek, egyrészt a kidolgozottság részletessége miatt, másrészt a modern grafikus renderelési technikáknak köszönhetően.

A fáma nem szól arról, hogy pontosan milyen grafikus kártya és processzor szükségeltetik a játék ilyen részletességi szint melletti futtatásához, de a sugárkövetés intenzív alkalmazásából arra lehet következtetni, hogy a klip utolsó vagy utolsó előtti generációs RTX videókártyán készülhetett.