Bár az Ahsoka-t illetően megoszlanak a rajongói vélemények arról, hogy az a Star Wars franchise jobb vagy rosszabb részei közé tartozik -e, a fenti videó valószínűleg mindegyikük tetszését el fogja nyerni. Ebben ugyanis egy rajongó azt álmodta meg, hogy miként is nézett volna ki a Disney sorozatának intrója, ha azt az 1980-as években mutatják be.

A retro stílusú intró ugyanis szerintünk fantasztikusan sikeredett, és tényleg magán viseli a közel négy évtizeddel ezelőtti sorozatok szinte minden jegyét. Ebben beleértendő a 4:3 arányú képformátum mellett az erős narráció, valamint a főszereplőket néhány összevágott akciórészlet végén mosolyogva bemutató beállítás, de még az egész anyag "kimosott" színei is.

A pontot az i-re a trailerben a szintén hamisítatlan '80-as évekbeli aláfestő zene teszi fel, ami tökéletessé teszi a retro-élményt, és tényleg meggyőz minket arról, hogy valóban így nézett volna ki az Ahsoka akkor, ha többek között a Knight Riderrel, a Star Trek: Az új nemzedékkel és a Miami Vice-szal együtt futott volna anno a TV-k műsorán.