Hiányzó videó
Sajnáljuk, de ezt a videót törölték vagy más probléma lépett fel a beágyazása során.

Kivételes látványban lehetett részük vasárnap azoknak az embereknek Malajziában, akik éppen a jó időben néztek fel az égre. Ott ugyanis azt láthatták, ahogy egy kínai hordozórakéta maradványai a Föld légkörébe visszaeső darabjai (a légkörrel történő súrlódás okán) kigyulladnak, majd elégnek egy látványos, leginkább tüzijátékra hasonlító folyamat keretében.

A történet ugyanakkor alapvetően nem volt ilyen vidám alaphangú, miután a kínai rakéta egyáltalán nem kontrollált módon lépett vissza a légkörbe, hanem a kommunista állam űrhivatala gyakorlatilag hagyta lezuhanni azt. Ez egyben azt is jelentette, hogy bárhova leeshetett volna a Földön, és csak a puszta szerencsén múlt, hogy úgy tűnik: valahol az óceánban tűnhetett el végül.

Bár ez a látványos videó kijött így a történetből, azt csak remélni lehet, hogy több hasonló rögzítésére nem lesz mód. Főleg, hogy a mostani nem az első alkalom volt, hogy a kínaiak hagytak kontrollálatlanul visszazuhanni egy rakétát a Földre - és ha folytatják ezt, csak idő kérdése lesz az, hogy egyszer az egyik szó szerint a fejére essen valakinek, valahol.