A héten a YouTube-on felbukkant egy teljes kidobozolós és bemutató az LG azon forradalmian új okostelefonjáról, aminek létézése ugyan korábban már kiszivárgott, de azt végül a vállalat soha nem adta ki. Az egyszerűen csak "Rollable"-nek (azaz Feltekerhető-nek) hívott készülék ugyanis egy olyan kialakítással rendelkezett, aminek köszönhetően széthúzással meg lehetett változtatni szélességét.

Mindez az LG feltekerhető kijelzőjének volt köszönhető, ami a kisebb méretben elbújt a telefon belsejében, de ha utóbbi házát a felhasználó széthúzta, akkor megmutatta magát teljes méretben - a készülék pedig immár a megnövekedett, nagyobb területen jelenítette meg az információkat.

Sajnos a forradalmian új készülék végül soha nem jelent meg, mivel az LG mobilos részlegének bezárása mellett döntött. Ugyanakkor a videó arra utal, hogy ez gyakorlatilag az utolsó pillanatban történt, amikor a készülék gyakorlatilag már készen volt - így még jobban sajnálhatjuk, hogy az LG az okostelefonos piacról történő kilépésről szóló döntését nem néhány hónappal később hozta meg.