A Disney a hétvégén kellemes meglepetéssel szolgált a Star Wars rajongók számára, akik minden bizonnyal már tűkön ülve várják Baby Yoda és Din Djarin kalandjainak folytatását. A cég ugyanis kiadott egy új trailert az A mandalóri sorozatának második évadjához, amiben egy rakás korábban nem látott jelenet villan fel az új epizódokból.

A korábbi trailerből megtudhattuk, hogy az új évad elsődlegesen a köznyelvben csak Baby Yoda-ként emlegetett lény a jedikhez történő eljuttatása körül fog forogni - az új előzetes azonban megerősíti azt is, hogy számos másik kedvelt karakter is vissza fog az újabb epizódokban térni. Ugyanakkor már most lehet tudni, hogy egy rakás olyan új szereplő is fel fog bukkani, akik szintén ismerősök lehetnek majd a nézők számára - igaz, részben más franchise-okból és sorozatokból (pl. Csillagközi romboló, Terminátor, stb.).

Az A mandalóri új évadja október 30-től lesz látható a Disney+-on, de jó hír, hogy miközben az epizódok futnak, már forgatás alatt fog állni a sorozat harmadik évadja is, ami valamikor a jövő évben fog majd bemutatásra kerülni.